Privé workshop op maat.

Bij deze workshop gaan we samen op pad en heb jij de regie in handen. Jij bepaalt wat je graag van mij wilt leren en wat je wilt fotograferen. Wil je jouw camera beter leren kennen, of meer op je gevoel fotograferen? Erg leuk juist om de vaste regels eens los te laten. Ik wil je hierbij graag helpen. Gegarandeerd dat we een super leuke en gezellig workshop zullen hebben.

Wil je de workshop samen met iemand anders volgen, dan kan dit ook. Niet alleen erg gezellig maar ook voordeliger!

Prijs 1 deelnemer: € 200,- p.p.

Prijs 2 deelnemers: € 150,- p.p.

De workshop duurt 4 uur.

Een persoonlijke en intensieve één op één workshop waarbij alles mogelijk is. Ben je een beginner en wil je de basiskennis graag van mij leren, geen probleem. Ik leer je de ins en outs over ISO, sluitertijd en diafragma. Daarna gaan we in de praktijk aan de slag.

Ben je al meer ervaren dan zijn er keuzemogelijkheden te over. Sfeerfotografie, meervoudige belichting, macro anders leren kijken. Alles is mogelijk, jij bepaalt en we gaan hiermee aan de slag. Na je reservering neem ik contact met je op en gaan we samen bepalen wat je wensen zijn en welke locatie hiervoor het meest geschikt is. Dit kan ook je eigen favoriete plek zijn. Ik ken zelf ook een aantal mooie plekken waar ik je mee naar toe kan nemen. Uitermate geschikt voor een één op één maatwerk workshop.

Datum en locatie: bepalen we in overleg.

Neem voor reserveren contact op via onderstaand contactformulier en geef meteen even aan wat je wensen zijn voor de workshop. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Naar contactformulier