Workshops


Hier vindt u meer informatie over de verschillende workshops die ik aanbied.
Wilt u meer weten over een workshop? Klik dan op "lees meer".

Voorjaarsbloeiers Weldam (VOL)

Aan die wens wil ik graag voldoen en daarom ga ik een workshop geven bij het mooie Landgoed Weldam. Dit ligt in een fraaie bosrijke omgeving in Twente. Het is één van de grotere landgoederen met het kasteel en tuinen als middelpunt..
Datum Zondag 4 maart 2018
Tijd 9:30 uur tot 14:30 uur
Locatie Markelo, Overijssel
Prijs €60,-

Lees meer »

Kikkersafari

In maart trekken de kikkers naar hun voortplantingswater. In de paartijd krijgen de mannelijke exemplaren van de heikikkers een blauwe opvallende kleur aan de bovenkant van het lichaam en vooral bij de keel. Deze blauwe kleur blijft slechts een paar dagen. Het mannetje blijft enkele weken in het water, terwijl de vrouwtjes maar enkele dagen in het water te vinden zijn.
Datum Woensdag 21 maart 2018
Tijd 10:00 uur tot 15:00 uur
Locatie Enschede
Prijs €60,-

Lees meer »

Themaworkshop voorjaarsbloeiers (VOL)

Het imposante kasteel Hackfort is in de 13e eeuw ontstaan uit een versterkte woontoren. In 1958 is het door de Spaanse troepen verwoest en in 1600 weer herbouwd. De laatste barones van Westerholt van Hackfort is in 1981 overleden. Hierna viel het landgoed toe aan Natuurmonumenten. Het is één van de best bewaarde en mooiste kastelen van Gelderland.Ieder jaar rond dit tijdstip is het genieten op landgoed Hackfort.
Datum Woensdag 28 maart 2018
Tijd 9:30 tot 15:30 met pauze van 12:30 tot 13:30
Locatie Vorden, Gelderland
Prijs €60,-

Lees meer »

Walhalla voorjaarsbloeiers (VOL)

Het imposante kasteel Hackfort is in de 13e eeuw ontstaan uit een versterkte woontoren. In 1958 is het door de Spaanse troepen verwoest en in 1600 weer herbouwd. De laatste barones van Westerholt van Hackfort is in 1981 overleden. Hierna viel het landgoed toe aan Natuurmonumenten.
Datum 1 Woensdag 4 april 2018,
Datum 2 Zondag 15 april 2018
Tijd 9:30 uur tot 15:30 met pauze van 12:30 tot 13:30
Locatie Kasteel Hackfort, Vorden
Prijs €60,-

Lees meer »

Oranjetipjes

April is de maand wanneer je deze mooie vlindertjes weer ziet rondvliegen. In de eerste weken zie je meer mannetjes met hun prachtige oranje tipjes op de vleugels. Een paar weken later zie je ook steeds meer vrouwtjes en hoe mooi zou het zijn om een paartjete kunnen fotograferen.
Datum Zondag 22 april 2018
Tijd Van zonsopkomst totdat ze wegfladderen
Locatie Overijssel
Prijs €60,-

Lees meer »

Weidebeekjuffers vlinders en meer moois

De fladderaars zijn weer volop te bewonderen. Aan een prachtige beek in Overijssel heb ik een paar mooie bloemenveldjes ontdekt. Langs de beek fladderen veel weidebeekjuffers en in de bloemenveldjes heb ik een mooie diversiteit aan vlinders ontdekt. Ook sprinkhaantjes en andere insecten laten zich hier mooi fotograferen.
Datum 1 Zondag 27 mei 2018
Datum 2 Zondag 24 juni 2018
Tijd Van zonsopkomst totdat ze wegfladderen
Locatie Overijssel
Prijs €60,-

Lees meer »

Heideblauwtjes en meer

In een heidegebiedje in Overijssel fladdert het mooie heideblauwtje rond. Ook andere vlinders en insecten zijn hier te vinden. Omdat we vroeg beginnen hebben we kans dat de insecten onder de dauw zitten. Ook zie je in dit jaargetijde veel fotogenieke spinnenwebben. Een heerlijk plekje voor vele uurtjes fotoplezier.
DatumZondag 8 juli 2018
Tijd Van zonsopkomst totdat ze wegfladderen
Locatie Buurse, Overijssel
Prijs €60,-

Lees meer »

Paddenstoelen en sfeerfotografie

Het eeuwenoude landgoed bestaat al sinds 1215 en kent mooie oude lanen. De Eschbeek slingert door het landgoed en wordt omzoomt door een oud loofbos. Kortom, een heerlijke plek om te wandelen, fietsen en vooral te fotograferen.
Datum 1Woensdag 17 oktober 2018
Datum 2 Zondag 21 oktober 2018
Locatie Hof Espelo en de Wildernis, Overijssel
Prijs € 65,-

Lees meer »

Speulderbos creatieve en sfeerfotografie

De herfst is bij uitstek één van mijn favoriete seizoenen. De kleuren zijn zo intens en daarmee ook meteen de fotografische mogelijkheden. Het Speulderbos is bij uitstek geschikt voor vele vormen van fotografie. Zoals het oefenen van beweging met langere sluitertijden. Hierdoor krijgt je foto een wat schilderachtige uitstraling. Wat ook erg populair is geworden is meervoudige belichting.
Datum 1Zondag 28 oktober 2018
Datum 2 Zaterdag 3 november 2018
Tijd Van zonsopkomst tot 13:00 uur
Locatie Speulderbos, Gelderland
Prijs €60,-

Lees meer »

Prive macro workshop

Bij deze workshop gaan we samen een dag op pad en heb jij de regie in handen. Jij bepaalt wat je graag van mij wilt leren en wat je wilt fotograferen. Gegarandeerd dat we een super leuke en gezellig dag gaan beleven.
Datum en locatie in overleg.
Duur
5 uur
Prijs€175,- voor 1 persoon, €125,- p.p. voor 2 personen.

Lees meer »