Herfstfotografie Speulderbos


De herfst is bij uitstek één van mijn favoriete seizoenen. De kleuren zijn zo intens en daarmee ook meteen de fotografische mogelijkheden. In dit prachtige bos dansen de bomen en bij de juiste weersomstandigheden wordt het een sprookjesbos. Mist of zonneharpen zijn de mooiste omstandigheden voor bosfotografie en tref je het vaakste aan in dit seizoen.

Het Speulderbos is bij uitstek geschikt voor vele vormen van fotografie. Zoals het oefenen van beweging met langere sluitertijden. Hierdoor krijgt je foto een wat schilderachtige uitstraling. Wat ook erg populair is geworden is meervoudige belichting. Hoe krijg je nu die mooie softe uitstraling en zachte gloed in je foto? Een heerlijke techniek om helemaal op los te gaan. Kortom, een dag waarop er veel geoefend en nieuwe inzichten verkregen kunnen worden.

Ik zal je tijdens het fotograferen advies geven en indien nodig helpen om de mogelijkheden van je camera nog beter te benutten. Alles natuurlijk om dat mooie plaatje te kunnen maken.

De groep laat ik bewust klein met een maximum van 4 deelnemers. Dat garandeert voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding. De workshop gaat in ieder geval door bij 2 deelnemers. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven welke vormen van fotografie jij op deze dag graag aan bod wilt laten komen. Dan houd ik hiermee bij aanvang van de workshop rekening en wordt hier extra aandacht aan besteed.
Deze workshop is geschikt om met meerdere soorten lenzen te werken. Neem daarom een telelens, macrolens en als je die hebt ook een groothoeklens mee.

Het wordt een heerlijke inspirerende workshop met veel persoonlijke begeleiding.

  • Benodigd materiaal naast je camera en lenzen:
    - statief
  • - afstandsbediening (of weten hoe de zelfontspanner van je camera werkt)
    - kleding en schoenen die tegen een stootje vuil kunnen
  • - eigen lunchpakket en drinken

Heb je nog vragen over de workshop, stuur dan even een e-mailbericht naarfrancisdost-photography@ziggo.nl

Zijn de workshops vol geef je toch gewoon op, dan plaats ik je op de reservelijst.
Mocht er een deelnemer uitvallen kan ik contact met je opnemen.

Datum: woensdag 11 november 2020
Plaats: Speulderbos, Gelderland.
Tijdstip: van 8.30 uur tot 13.00 uur
Prijs: € 70,-

Reservering


Wilt u een workshop reserveren?
 

reserveren