Herfstfotografie in Het Haagse Bos, Overijssel.

Al vaker is mij gevraagd of ik ook workshops verzorg in Overijsel. Aan die wens wil ik graag voldoen en daarom geef ik dit jaar een workshop in het Haagse Bos.

De herfst is bij uitstek één van mijn favoriete seizoenen. De kleuren zijn zo intens en daarmee ook meteen de fotografische mogelijkheden. Ik zal je tijdens het fotograferen advies geven en indien nodig helpen om de mogelijkheden van je camera nog beter te benutten. Alles natuurlijk om dat mooie plaatje te kunnen maken.

De groep laat ik bewust klein met een maximum van 4 deelnemers. Dat garandeert voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding. De workshop gaat in ieder geval door bij 2 deelnemers.

Het is een prachtig bos, waar zowel beuken, eiken en loofbomen staan. Onder de juiste weersomstandigheden kun je hier erg fraaie zonneharpen fotograferen. Maar ook mist biedt in dit gevarieerde bos oneindig veel mogelijkheden voor mooie foto's. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven welke vormen van fotografie jij op deze dag graag aan bod wilt laten komen. Dan houd ik hiermee bij aanvang van de workshop rekening en wordt hier extra aandacht aan besteed.

Deze dag is geschikt om met meerdere soorten lenzen te werken, maar in het bos werkt het erg mooi met een zoomlens. Het wordt een heerlijke inspirerende dag met veel persoonlijke begeleiding.

Benodigd materiaal naast je camera en lenzen:
- statief
- afstandsbediening (of weten hoe de zelfontspanner van je camera werkt)
- kleding en schoenen die tegen een stootje vuil kunnen
- eigen lunchpakket en drinken

Heb je nog vragen over de workshop, stuur dan even een e-mailbericht naar francisdost-photography@ziggo.nl

Zijn de workshops vol geef je toch gewoon op, dan plaats ik je op de reservelijst. Mocht er een deelnemer uitvallen kan ik contact met je opnemen.

Datum: vrijdag 20 november 2020

Plaats: Haagse Bos, Overijssel

Tijdstip: 9.00 uur tot 14.00 uur

Prijs: € 70,-

Reservering


Wilt u een workshop reserveren?

reserveren