Over mij,

Deze laatbloeier kreeg voor het eerst in 2014 een camera in haar handen. Sindsdien gaat er bijna geen dag voorbij zonder mijn grote vriend.

Met regelmaat vind je mij vroeg in de ochtend in de natuur. Het mooie zachte en natuurlijke licht gebruik ik graag in mijn foto’s. Voor mij een van de mooiste momenten van de dag. De natuur slaapt nog en ik ben stille getuige van alles wat aangeraakt door de zon langzaam ontwaakt. Mooie momenten die een glimlach op je gezicht toveren, die er dan ook de hele dag opblijft.

De verhaaltjes die ik aantref in de natuur probeer ik op mijn manier te vangen in mijn foto’s. Het is rustgevend om gewoon op een plekje te gaan zitten en om je heen te kijken. En dan ineens is daar het verhaaltje dat ik zo graag wil vertellen.

Naast mijn grote passie voor macro fotografie kwam er geleidelijk aan ook interesse voor nieuwe en andere vormen van fotografie. Vol passie heb ik me hierop gestort. Landschappen, dieren, bos en sfeerfotografie boeien me enorm.

Mijn verhalende foto’s werden zo enthousiast ontvangen en daar was ik natuurlijk erg bij mee. Maar zo ontstond er ook langzamerhand een nieuw en creatief idee. Het schrijven van een kinderboek. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan kinderen enthousiast en deelgenoot te maken van al die mooie kleine verhaaltjes in de natuur.

Je ogen registreren en je creatieve geest vertaalt dit in een sfeervolle foto. Fotograferen is geen vorm van pure registratie. Anders leren kijken, voelen en het ontwikkelen van je eigen stijl. Als dat je doelstelling is, dan wil ik je daarbij graag helpen. Wees niet bang om fouten te maken, dat mag.

Er valt nog zoveel te leren! Blijven ontdekken, experimenteren en creëren. De zoektocht naar de prachtige beelden die de natuur ons schenkt.
Kwetsbaar, een bron vol leven. Laten we er zuinig op zijn.

Volg je gevoel ...... creëer wat je mooi vindt .....geniet van het moment.